OM MEG

Velkommen!

Jeg heter Tina og driver denne bloggen med et ønske om å inspirere andre til å gjøre sunnere valg i hverdagen. Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og studerer for tiden kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole.

Med en stor interesse for helse, kosthold og trening er jeg stadig på jakt etter nye matoppskrifter, treningsmetoder og helserelatet informasjon. Jeg mener det er viktig å søke uavhengig informasjon og huske at det som virker for noen, nødvendigvis ikke virker for andre.

Jeg har prøvd ulike typer kosthold og dietter de siste årene og kommet frem til at det å finne sin egen livsstil og et kosthold som man trives med i lengden, er svært viktig. De fleste ønsker en varig endring fremfor å gjøre skippertak noen ganger i året, som ofte resulterer i tilbakefall til dårlige vaner. 

Det er faktisk mulig å komme dit hvor man foretrekker det som gjør godt for kroppen, i motsetning til det som bryter den ned.

Ved å gradvis gjøre endringer og føle på kroppen hvor godt det kjennes, bidrar til at det blir lettere å gjøre de sunne valgene.

Alle oppskrifter er uten hvitt raffinert sukker og hvetemel. Jeg liker å variere med å bruke ulike typer mel, melk og naturlige søtningstoffer. De fleste råvarer får man tak i på dagligvarebutikken, mens noen må man til helsekostbutikken for å få tak i.


Håper jeg kan inspirere til sunne gleder i hverdagen

 

Ta gjerne kontakt på tinahage@outlook.com

Balsamicosirup

God kveld!

Balsamicosirup løfter salaten til nye høyder! Jeg lagde denne her om dagen, og du verden så fantastisk godt salat plutselig ble

Til uken kommer jeg til å dele oppskrift på en salat som passer perfekt med balsamicosirup


 

Balsamicosirup

Ingredienser

  • 1,5 dl balsamicoeddik
  • 2 ss fibersirup gold

Ha balsamicoeddik og fibersirup i en kjele

Kok på middels varme til den begynner å redusere seg. Pass på at den ikke blir for tykk, husk at den tykner når den settes i kjøleskapet

Ta den av platen og avkjøl. Oppbevar i kjøleskap

Perfekt på salater og kjøttretter

 

  

 

Ha en nydelig helg!

 

#matglede #kosthold #blogg #fredag #helg #matinspirasjon #oppskrift #balsamico #salat 

2 kommentarer

Victoria Larsen

10.02.2017 kl.21:02

Ser veldig godt ut! :-D

Ida Øverland

13.02.2017 kl.10:43

åå spennende tips! aldri hørt om balsamicosirup før! Frister å teste det ut! :D

Skriv en ny kommentar

hits