OM MEG





Velkommen!

Jeg heter Tina og driver denne bloggen med et ønske om å inspirere andre til å gjøre sunnere valg i hverdagen. Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og studerer for tiden kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole.

Med en stor interesse for helse, kosthold og trening er jeg stadig på jakt etter nye matoppskrifter, treningsmetoder og helserelatet informasjon. Jeg mener det er viktig å søke uavhengig informasjon og huske at det som virker for noen, nødvendigvis ikke virker for andre.

Jeg har prøvd ulike typer kosthold og dietter de siste årene og kommet frem til at det å finne sin egen livsstil og et kosthold som man trives med i lengden, er svært viktig. De fleste ønsker en varig endring fremfor å gjøre skippertak noen ganger i året, som ofte resulterer i tilbakefall til dårlige vaner. 

Det er faktisk mulig å komme dit hvor man foretrekker det som gjør godt for kroppen, i motsetning til det som bryter den ned.

Ved å gradvis gjøre endringer og føle på kroppen hvor godt det kjennes, bidrar til at det blir lettere å gjøre de sunne valgene.

Alle oppskrifter er uten hvitt raffinert sukker og hvetemel. Jeg liker å variere med å bruke ulike typer mel, melk og naturlige søtningstoffer. De fleste råvarer får man tak i på dagligvarebutikken, mens noen må man til helsekostbutikken for å få tak i.


Håper jeg kan inspirere til sunne gleder i hverdagen

 

Ta gjerne kontakt på tinahage@outlook.com

Tinas vintergryte




 

Hei og god torsdag!

Det finnes nesten ikke noe bedre enn langtidskokt gryte med deilige grønnsaker og mørt kjøtt. Vintergryte passer både til hverdags og til helg. Den er lettvint å lage, men krever litt koketid. 

 

 

Vintergryte

Ingredienser

  • 600- 700 gram høyrygg eller annet grytekjøtt
  • 2 dl rødvin
  • 6 dl kjøttkraft
  • 2 hvitløksfedd,finhakket
  • 1 kanelstang
  • 1/4 ts allehåndekrydder
  • 1 ss tomatpure
  • 1/4 ts allehåndekrydder
  • 250 gram sopp
  • 4 rødløk
  • 2 gulrøtter
  • salt og pepper

 



 

Skjær kjøttet i middels store biter. Brun kjøttet i en kjele med litt smør, tomatpure og hvitløk. Hell over rødvin og kok opp. 

La det koke på middels/høy varme i 5 - 10 minutter. Ha i kjøttkraft og krydder. Kok på middels varme i ca 1,5 timer

Kutt rødløk i to, soppen i skiver og gulrøttene i middels store biter.  Ha i gryten og kok videre i ca 45 - 60 minutter

 

Smak til med salt og pepper

 

Server med valgfri ris eller rotmos

 




 

 

Håper det smaker!

 

#matglede #oppskrift #matinspirasjon #middag #kosthold #middagstips 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Victoria

02.03.2017 kl.20:22

Ser kjempe godt ut! :)

Evelin

02.03.2017 kl.20:27

nam :D

Pernille

02.03.2017 kl.20:37

Mmm, nå ble jeg sulten. Dette så jo utrolig godt ut :)

Tina Hage

02.03.2017 kl.20:40

Pernille: tusen takk, den er veldig enkel å lage også :)

elisebr

03.03.2017 kl.15:20

Så god den så ut! :)

Skriv en ny kommentar

OM MEG

Tina Hage

følg meg på instagram @tinahage

Siste innlegg

hits