OM MEG





Velkommen!

Jeg heter Tina og driver denne bloggen med et ønske om å inspirere andre til å gjøre sunnere valg i hverdagen. Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og studerer for tiden kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole.

Med en stor interesse for helse, kosthold og trening er jeg stadig på jakt etter nye matoppskrifter, treningsmetoder og helserelatet informasjon. Jeg mener det er viktig å søke uavhengig informasjon og huske at det som virker for noen, nødvendigvis ikke virker for andre.

Jeg har prøvd ulike typer kosthold og dietter de siste årene og kommet frem til at det å finne sin egen livsstil og et kosthold som man trives med i lengden, er svært viktig. De fleste ønsker en varig endring fremfor å gjøre skippertak noen ganger i året, som ofte resulterer i tilbakefall til dårlige vaner. 

Det er faktisk mulig å komme dit hvor man foretrekker det som gjør godt for kroppen, i motsetning til det som bryter den ned.

Ved å gradvis gjøre endringer og føle på kroppen hvor godt det kjennes, bidrar til at det blir lettere å gjøre de sunne valgene.

Alle oppskrifter er uten hvitt raffinert sukker og hvetemel. Jeg liker å variere med å bruke ulike typer mel, melk og naturlige søtningstoffer. De fleste råvarer får man tak i på dagligvarebutikken, mens noen må man til helsekostbutikken for å få tak i.


Håper jeg kan inspirere til sunne gleder i hverdagen

 

Ta gjerne kontakt på tinahage@outlook.com

Stekt halloumi med aubergine



 

Hei og god mandag!

Det er så moro når man oppdager noe helt nytt som man ikke har smakt før! Når det i tillegg smaker så godt, må det deles

Halloumi er en fast ost, opprinnelig fra Kypros.  Det er en god kilde til proteiner og kan brukes som erstatning til kjøtt

Det er første gang jeg smaker og bruker halloumi i en oppskrift. Kommer garantert til å bruke den igjen!

Den finnes i forkjellige varianter. Prøv deg frem og finn din favoritt :)

 

Stekt halloumi med aubergine (2 - 3 porsjoner)

Ingredienser

  • Halloumi ost
  • 1 aubergine
  • 2 -3 tomater
  • 1/2 rødløk
  • 1 ss frisk koriander
  • saften av 1/2 lime
  • salt og pepper
  • alfaspirer (kan sløyfes)
  • Guacamole



 

 

Skjær aubergine i ca 1/2 cm tykke skiver. Ha de i et dørslag og strø over salt. La det stå i 20 minutter. 

Kutt tomater i små biter. Finhakk rødløk og koriander. Bland det sammen og smak til med limesaft, salt og pepper

Lag guacamole

Skyll aubergine og tørk av. Stek de i en stekepanne på middels/høy varme i litt rapsolje. Ca 2 - 3 minutter

Skjær halloumi i middels tykke skiver. Stek de i stekepannen med rapsolje på høy varme til de blir gyldne

Legg aubergine på tallerken og ha på guacamole, tomatsalsa, halloumi og evt litt spirer

 

Håper det smaker!

 

#mat #kosthold #halloumi #ost #aubergine #matglede #oppskrift #matinspirasjon #blogg #middagstips #suntoggodt #proteiner #lunsj 

 

 

 

 

3 kommentarer

Iselin Renée

06.03.2017 kl.10:25

Det så spennende ut :)

Victoria Larsen

06.03.2017 kl.12:21

Ser kjempe godt ut!

elisebr

01.05.2017 kl.20:04

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

OM MEG

Tina Hage

følg meg på instagram @tinahage

Siste innlegg

hits