OM MEG





Velkommen!

Jeg heter Tina og driver denne bloggen med et ønske om å inspirere andre til å gjøre sunnere valg i hverdagen. Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og studerer for tiden kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole.

Med en stor interesse for helse, kosthold og trening er jeg stadig på jakt etter nye matoppskrifter, treningsmetoder og helserelatet informasjon. Jeg mener det er viktig å søke uavhengig informasjon og huske at det som virker for noen, nødvendigvis ikke virker for andre.

Jeg har prøvd ulike typer kosthold og dietter de siste årene og kommet frem til at det å finne sin egen livsstil og et kosthold som man trives med i lengden, er svært viktig. De fleste ønsker en varig endring fremfor å gjøre skippertak noen ganger i året, som ofte resulterer i tilbakefall til dårlige vaner. 

Det er faktisk mulig å komme dit hvor man foretrekker det som gjør godt for kroppen, i motsetning til det som bryter den ned.

Ved å gradvis gjøre endringer og føle på kroppen hvor godt det kjennes, bidrar til at det blir lettere å gjøre de sunne valgene.

Alle oppskrifter er uten hvitt raffinert sukker og hvetemel. Jeg liker å variere med å bruke ulike typer mel, melk og naturlige søtningstoffer. De fleste råvarer får man tak i på dagligvarebutikken, mens noen må man til helsekostbutikken for å få tak i.


Håper jeg kan inspirere til sunne gleder i hverdagen

 

Ta gjerne kontakt på tinahage@outlook.com

Sukkerfri sjokoladepudding



 

God torsdag!

Dette må være den beste og letteste desserten jeg har laget på lenge. Den er helt nydelig på smak og i tillegg uten tilsatt sukker

Om du ikke får tak i en god sukkerfri sjokolade, kan du velge en sjokolade med høyt kakaoinnhold og redusert sukkermengde. 

 




 

 

Sjokoladepudding (3 - 4 porsjoner)

Ingredienser

  • 100 gram sjokolade, grovhakket (sukkerfri)
  • 2,5 dl kremfløte
  • 2,5 h-melk
  • 5 gelatinplater
  • 30 gram tagatesse

 



 

 

Legg gelatinplater i vann. Ca 5 minutter

Ha kremfløte, melk og tagatesse i en kjele. Kok opp på middels varme til tagatesse er oppløst

Ta kjelen av platen og tilsett sjokolade. Rør rundt til den er smeltet.

Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem i kjelen. Rør rundt til den er oppløst

Ha blandingen i porsjonsskåler eller i en silikonform 

Sett i kjøleskap og la den stivne. Dette tar ca 2 - 3 timer

Server med pisket krem eller vaniljesaus

 

Ha en nydelig dag ♥

 

 

#blogg #kosthold #sukkerfri #dessert #sjokolade #pudding #oppskrift 

8 kommentarer

Anne-Britt

16.03.2017 kl.12:53

Den så helt nydelig ut.:-) Hva er tagatesse? Sukkererstatning? Ha en flott torsdag :-)

Tina Hage

16.03.2017 kl.21:08

Anne: Så hyggelig! Tagatesse er et naturlig søtningstoff med svært lav glykemisk indeks. Det smaker veldig likt sukker. Tusen takk, ha en fortsatt fin kveld :)

xoxoem

16.03.2017 kl.13:11

Oii, namnam! Dette må prøves :) Ha en fin dag :)

Tina Hage

16.03.2017 kl.21:08

xoxoem: Så hyggelig, gi gjerne tilbakemelding :)

Victoria Larsen

16.03.2017 kl.15:07

Ser jo kjempe godt ut! :D

Tina Hage

16.03.2017 kl.21:08

Victoria Larsen: tusen takk, Victoria :)

23.03.2017 kl.17:29

Hei Tina😊I dag har vi hatt kyllingwok og sjokoladepudding til middag! Kjempegodt😊Sjokoladepuddingen er den beste jeg har smakt! Klem

Tina Hage

27.04.2017 kl.16:38

Anonym: Så hyggelig å høre :)

Skriv en ny kommentar

hits